Spring naar content
"Onze visie op HR die werkt."

Power up met B-Talented

Een frisse nieuwe uitstraling en een krachtig verhaal. Waardoor nog duidelijker is waar B-Talented goed in is. Met Power up bereikt ons bedrijf een nieuwe fase met een scherpere focus.

Samen met jou willen we namelijk iets belangrijks bereiken: werkgeluk voor iedereen in jouw organisatie. Want gelukkige medewerkers staan aan de basis van elk succesvol bedrijf. Ook het jouwe!

We krijgen dit voor elkaar door alle HR-zaken goed te regelen. Zoals contracten, werkafspraken en de salarisadministratie. Daarnaast ondersteunen we jou en je team bij ontwikkel- en organisatievraagstukken. Zo komen jullie samen ├ęcht verder.

Geef ons jouw HR-werk uit handen en krijg ook zelf meer tijd en aandacht voor wat jij belangrijk vindt. Voor je mensen, je groei, je toekomst. Power up!

 

Wij ondersteunen jouw organisatie bij:

Bekijk onze nieuwe website

We hebben ons eigen verhaal ook extra power gegeven met een splinternieuwe website. Daar vertellen we hoe wij voor jou en je team van waarde zijn. En hoe we met onze laagdrempelige, resultaatgerichte aanpak resultaat voor jouw bedrijf boeken. Leuk als je een bezoekje brengt! En deel zeker ook je feedback, daar zijn we blij mee.

Proost op 10-jaar B-Talented

Samen met het team, onze persoonlijke en zakelijke relaties vierden we op donderdag 23 november dat B-Talented 10 jaar bestaat. Een heerlijke avond vol gezelligheid en anekdotes. Plus: een mooie markering van onze aangescherpte visie en blik vooruit. Dank je wel aan iedereen die erbij was om te proosten! Wij hebben veel zin en vertrouwen in de komende 10 jaar.