Spring naar content
POWER UP YOUR toolbox

HR-Tooling

Op één plek heb je toegang tot alle templates, documenten en instrumenten die je als werkgever nodig hebt. Van contracten tot regelingen, maar ook apps om met je team te werken aan jullie gezamenlijke groei. In onze HR-toolbox vind je alles wat je nodig hebt.

Alles wat je nodig hebt

In de wereld van HR is zowel de stroom documenten als de lijst met handige tools bijna eindeloos. Gelukkig hoef jij daar als werkgever niet meer in te grasduinen. Wij hebben een selectie gemaakt van de belangrijkste documenten en de slimste tools, waarmee jij jouw HR-power moeiteloos verhoogt.

Actueel
Contracten, regelingen en cao’s: onze documenten en tools zijn altijd up-to-date en geactualiseerd volgens de nieuwste wetgeving.
Tijdbesparend
Altijd direct toegang tot wat je op dat moment nodig hebt. Zodat je jouw medewerkers direct vooruit kunt helpen, terwijl het je nauwelijks tijd kost.
Kostenbesparend
Geen onnodige juridische kosten, dure abonnementen of kostbare tijd die verloren gaat aan documenten maken of aanpassen.

Ons aanbod HR-Tooling

Samen bekijken we (tijdens de analysefase) hoe jouw documenten en tools er nu uitzien. Zo weten we snel wat je nodig hebt en welke van onze tools voor jou van waarde zijn. In abonnementsvorm kun je kiezen voor het gebruik van diverse tools.

ENKELE VAN ONZE HR-TOOLS:

  • HR-bibliotheek boordevol brieven en document
  • B-Ready4: onboardingsapp -> ontdek de functionaliteiten en voordelen op www.b-ready4.nl
  • B-Matched: recruitmentprogramma
  • Teamontwikkelingprogramma ‘Het Kookboek’
Stel mij jouw vraag

Altijd up-to-date zijn?

Al je contracten op orde zonder tijd en kosten kwijt te zijn aan dure (juridische) adviseurs? Regel ik voor je!

Peggy Bressers – HR adviseur en oprichter van B-Talented