Spring naar content
Power up your processes

HR-Administratie

De personeels- en salarisadministratie moet staan als een huis. Het is de noodzakelijke basis voor een optimaal werkend HR-apparaat. Wij zorgen dat alles perfect geregeld is, zodat jouw medewerkers altijd inzicht hebben en jij nergens omkijken naar hebt.

Allround support

Vakantiedagen, reiskostenvergoedingen, cao-aanpassingen, nieuwe wetgeving, bijzonder verlof en ga zo maar door. De dynamiek van de HR-administratie groeit je makkelijk boven het hoofd. Terwijl het voor medewerkers ontzettend belangrijk is dat alles goed geregeld is. Wij zorgen daarvoor.

ONZE HR-ADMINISTRATIEDIENSTEN ZIJN:

Proactief
Wat er ook wijzigt, wij zorgen ervoor dat de verwerking van de personeels- en salarisadministratie er direct op wordt aangepast.
Bereikbaar
Voor jouw medewerkers is er op alle dagen een centraal aanspreekpunt voor mutaties en vragen.
Efficient
Dankzij automatisering, standaardisering en het slim inrichten van processen, besparen wij jou tijd en fouten.

Ons aanbod HR-Administratie

De aard en omvang van jouw organisatie bepaalt hoe we jouw personeels- en salarisadministratie het beste vormgeven. De P&O-check die we allereerst uitvoeren, geeft ons daarin het juiste inzicht. Op basis daarvan zorgen we voor een optimale inrichting en doelgerichte uitvoering.

ONZE ADMINISTRATIEVE DIENSTVERLENING:

  • Personeels- en salarisadministratie
  • Contracten en documenten bij in- door- en uitstroom
  • Vraagbaak voor jou en je medewerkers
STEL MIJ JOUW VRAAG

Alles op orde maken?

Is jouw HR-administratie toe aan meer structuur? Gun je jouw medewerkers één aanspreekpunt? Ik sta klaar om je te helpen.

Alde Verhoeven – HR adviseur