Spring naar content
Dit houdt ons bezig

Succesverhalen en goed nieuws

Opschorten of stopzetten van loon?

Bij ziekte van een medewerker werk je samen aan de re-integratie om de medewerker zo goed mogelijk weer aan het werk te helpen. Soms besluit een werknemer om niet mee te werken aan de re-integratieverplichtingen. Als een goed gesprek hierover niet werkt, wat doe je dan?

Eigen keuzes maken in je beloning

Een nieuwe generatie doet zijn intrede op de arbeidsmarkt, generatie Z. Een generatie die meer wil dan een goed salaris en waarbij flexibele werktijden hoog in het vaandel staan. Om deze generatie aan je organisatie te binden en te motiveren is het belangrijk om in te spelen op hun behoeften. Maar hoe speel je als werkgever nu in op deze nieuwe generatie? En hoe doe je dit met ook andere actieve generaties op jouw werkvloer?

Een succesvol gesprek – Training voor leidinggevenden

Communiceren is een van de succesfactoren van leidinggeven. Dagelijks ben je als leidinggevende in gesprek met je medewerker, dat kunnen lastige gesprekken zijn. Je wil je medewerker motiveren, maar hoe doe je dat? En wat gebeurt er bij jou als je een confronterend gesprek moet voeren?

Power up met B-Talented

Samen met het team, onze persoonlijke en zakelijke relaties vierden we op donderdag 23 november dat B-Talented 10 jaar bestaat. Een heerlijke avond vol gezelligheid en anekdotes.

Groene arbeids-voorwaarden

Nederland kampt nog altijd met een enorme krapte op de arbeidsmarkt. Werkgevers doen er dan ook echt alles aan om nieuw personeel te werven. Groene arbeidsvoorwaarden kunnen het verschil maken.

(On)beperkt verlof!?

Steeds meer organisaties experimenteren met de inhoud van het arbeidsvoorwaardenpakket. Wat zijn de voor- en nadelen van onbeperkte verlofdagen? Lees het hier.

Mediation bij een conflict

Een arbeidsconflict zit in een klein hoekje. Conflicten komen in elk bedrijf voor. In de meeste situaties komt men er onderling wel uit. In sommige situaties lukt dit niet en dan kan (laagdrempelige) mediation een uitkomst bieden.
Stel ons jouw HR vraag

Hoe kunnen we je helpen?

Ben jij benieuwd naar hoe wij jouw organisatie vooruit kunnen helpen? Wij ondernemen graag met je mee.

Peggy en Simone – Strategische sparringspartners en eigenaren van B-Talented.