Spring naar content
POWER UP YOUR potential(s)

HR-Advies

Al je vragen of problemen op het gebied van HR, stel je aan onze deskundige adviseurs. Van kwesties op het gebied van wetgeving tot het ontwikkelen van je team of het vormgeven van beleid.

Focus op resultaat

Effectieve advisering is altijd afgestemd op de behoefte van een organisatie. Om die te weten, zetten we eerst onze B-Happy Scan in. Zo ontdekken we op welke vlakken jouw organisatie nog kan groeien. En achterhalen we wat jouw medewerkers belangrijk vinden. Met die kennis gaan we aan de slag om jouw team en je organisatie te laten uitblinken.

ONZE ADVIEZEN ZIJN:

Pragmatisch
Met de uitkomsten van de B-Happy Scan, gaan we aan de slag met concrete aanpassingen en verbeteringen voor jouw team.
Betrokken
Wij varen niet op aannames of algemeenheden, maar vragen medewerkers naar wat zij echt belangrijk vinden. En stemmen ons advies daarop af.
Resultaatgericht
Elk advies of project koppelen we aan beoogd resultaat, zodat we heel gericht werken aan de juiste verbetering of ontwikkeling waardoor jullie samen groeien.

Ons aanbod HR-Advies

Omdat ontwikkeling om doorlopende inspanning vraagt, zijn onze adviezen beschikbaar in abonnementsvorm. Het aantal uren per maand stemmen we af op jouw ontwikkeldoelen en hoe snel je ze wilt behalen.

DE ONDERWERPEN VAN ONZE HR-ADVIEZEN EN PROJECTEN:

  • In-, door- en uitstroom van medewerkers
  • Werkgeluk en talentontwikkeling
  • Belonen en waarderen
  • (Complexe) arbeidsjuridische vraagstukken
Stel mij jouw vraag

Samen ontwikkelen?

Wil je het potentieel van jouw team beter benutten? Of onderzoeken welke kansen jullie hebben om samen te groeien? Ik sta klaar om je te helpen.

Sunny van Hoesel – HR adviseur