Spring naar content
Onze diensten

Werkgeluk op nummer 1

Onze diensten en tools zijn ontwikkeld om jou als werkgever en je medewerkers te helpen het beste uit elkaar te halen. Daarom zijn ze laagdrempelig, actie- en resultaatgericht.

Geef ons jouw HR-werk uit handen en krijg ook zelf meer tijd en aandacht voor wat jij belangrijk vindt.

samen brengen we
het beste in jouw organisatie naar boven

De diensten die wij hebben ontwikkeld zijn bedoeld om werkgevers en medewerkers te helpen het beste uit elkaar te halen. Daarom zijn ze pragmatisch, laagdrempelig, actie- en resultaatgericht.

Onze diensten

HR-Administratie

Van het opzetten of updaten van jouw personeels- en salarisadministratie tot het bijhouden van alle mutaties en de complete verloning. Jij hebt er geen omkijken meer naar en je medewerkers hebben een vast aanspreekpunt.

Lees meer

HR-Advies

Al je vragen of problemen op het gebied van HR, stel je aan onze deskundige adviseurs. Van kwesties op het gebied van wetgeving tot het ontwikkelen van je team of het vormgeven van beleid.

Lees meer

Verzuimbegeleiding

Met de juiste ondersteuning voorkomen we onnodige uitval van medewerkers. En helpen we je om een zieke collega weer zo snel mogelijk en duurzaam terug naar werk te begeleiden. Wij nemen de regie in het verzuimtraject en zorgen voor een goed en compleet verzuimdossier.

Lees meer

Hiermee helpen we je ook

HR-Tooling

Op één plek heb je toegang tot alle templates, documenten en instrumenten die je als werkgever nodig hebt. Van contracten tot regelingen, maar ook apps om met je team te werken aan jullie gezamenlijke groei.

Lees meer

HR-Trainingen

Zorgvuldig een functioneringsgesprek voeren.
Leren hoe je een medewerker op een positieve manier feedback geeft. Of weten hoe je constructief verzuimgesprekken voert. Tijdens onze interactieve trainingen ga je praktisch aan de slag met de nieuwe inzichten die we je aanreiken.

Lees meer
B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented B-Talented
Stel mij jouw vraag

Hoe kan ik je helpen?

Wil je sparren over jouw HR-vraagstuk? Of werk uit handen geven? Ik sta klaar om je te helpen.

Peggy – HR adviseur en oprichter van B-Talented