Waar is B-Talented gevestigd?

Het bezoekadres van B-Talented is:

Kapitein Hatterasstraat 23E
5015 BB  Tilburg

www.b-talented.nl
info@b-talented.nl
+31(0)6 46 06 53 54

Hoe krijg ik antwoord op mijn P&O vraag?

U bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met bovenstaande contactgegevens of het contactformulier in te vullen. Om de vraag helder te krijgen, vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Mocht het niet mogelijk zijn om de vraag direct telefonisch te beantwoorden, dan zullen wij een afspraak met u inplannen. Tijdens het gesprek komen we tot een antwoord of passende oplossing voor het probleem. Afhankelijk van de complexiteit/grootte van het vraagstuk zullen wij een plan van aanpak opstellen. We kunnen dan direct aan de slag!

Voor welke HR onderwerpen kan ik bij B-Talented terecht?

Voor alle HR onderwerpen, algemeen of specifiek, kunt u bij B-Talented terecht! De algemene HR onderwerpen die wij in de praktijk tegenkomen, zijn: personeels- en salarisadministratie, arbeidsvoorwaarden, functiegebouw, functioneren & beoordelen, opleiding & ontwikkeling, arbo & veiligheid, verzuimmanagement en werving & selectie.

Welke bedrijven voorziet B-Talented van advies?

B-Talented biedt oplossingen aan bedrijven in verschillende branches, zoals productie, transport & logistiek, ICT, (technische) groothandel, groen en meubelindustrie. We ondersteunen voornamelijk bedrijven (MKB) die zelf de P&O kennis en expertise niet in huis hebben, maar ook interne P&O medewerkers helpen wij samen met u op weg!

Wanneer schakel ik B-Talented in?

Of u met een personeelsprobleem zit waar u zelf niet uitkomt of dat u een sparringpartner zoekt om meer structuur aan te brengen in uw personeelsmanagement, wij staan voor u klaar! Ook bij lastige gesprekken met medewerkers zijn wij de gesprekspartner die met de medewerker in gesprek gaan en het dossier verzorgen. Daarnaast beantwoorden wij vragen over wet- en regelgeving en de toepassing hiervan graag voor u. Samen met u kijken we vervolgens naar een passende inzet van onze dienstverlening/producten.

Hoe wordt het tarief vastgesteld?

Onze producten en dienstverlening zijn laagdrempelig, wij vinden het belangrijk dat u geholpen kunt worden. Een aantal tarieven van onze producten vindt u op de website. Voor de overige producten kunt u het tarief bij ons opvragen. 

Bij inhouse advies of beleidsontwikkeling zullen wij u een voorstel doen. Vervolgens wordt een passend tarief per uur, dagdeel of maand vastgesteld. Voor eerstelijnsadvies berekenen wij een uurtarief.

Welke voordelen heeft een doeltreffend P&O beleid?

Te veel om op te noemen en zowel voor u als werkgever als voor uw medewerkers. Wij praten u graag persoonlijk en vrijblijvend bij over de voordelen die een doeltreffend HR beleid met zich meebrengen. Als P&O adviseurs zijn wij ervan overtuigd dat wij u kunnen overtuigen!

In hoeverre ben ik als werkgever betrokken bij de dienstverlening?

Uiteraard nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Daarnaast blijft u de eindverantwoordelijke. Daarom zullen wij u zo goed mogelijk informeren en adviseren over de situatie, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Tevens specificeren wij voorafgaand aan een project altijd uw rol in een trajectplan, zodat u weet waar u aan toe bent.

Welke algemene voorwaarden zijn van toepassing?

Wil je weten op basis van welke algemene voorwaarden wij onze diensten verrichten? Download deze dan door op de link hieronder te klikken:

Downloadknop algemene voorwaarden.