Maak kennis met Peggy Bressers

Strategisch HR adviseur (directeur/eigenaar)

Al ruim 20 jaar ben ik actief in het HR werkveld. Met mijn bevlogenheid voor het vakgebied voel ik me dagelijks oprecht betrokken bij de diverse personeelsvraagstukken van onze klanten. Daar waar de opdrachtgever geen raad weet met een P&O vraagstuk, ondersteun ik deze met het bedenken van een passende oplossing voor alle partijen. Ik ben kritisch, open, direct, creatief en ga geen uitdaging uit de weg. Elke investering in uw organisatie moet bijdragen aan een zo hoog mogelijk rendement, dit geldt ook voor uw investering in personeel. Met mijn commerciële vaardigheden maak ik mijn meerwaarde voor uw bedrijf direct zichtbaar.

“Praktisch + resultaatgericht = doeltreffend HRM”

Email: peggy@b-talented.nl
Telefoon: +31(0)6 46 06 53 54

Maak kennis met Yvon Ginus

Accountmanager

In mijn rol als accountmanager bij B-Talented HRM adviesburo voel ik me als een vis in het water. De wijze waarop we onze dienstverlening in de markt zetten, sluit volledig aan op wie ik ben. Dienstverlenend, resultaatgericht en daadkrachtig. B-Talented is een kennisintensieve organisatie en deze kennis hebben we geborgd in het HR kennissysteem 'HRM.wiki'. Met HRM.wiki is actuele HR kennis direct beschikbaar voor onze klanten. We bieden deze kennis aan in de vorm van een online personeelshandboek. Heb jij interesse in de HR dienstverlening van B-Talented en/of HRM.wiki? Neem dan contact met mij op. Ik informeer je graag over de mogelijkheden van een samenwerking met B-Talented.

“HR-kennis + borging = HRM.wiki”

Email: yvon@b-talented.nl
Telefoon: +31(0)6 11 85 15 27

Maak kennis met Evy Ostermann

HR adviseur

Als ondernemer word je aandacht van het ondernemen al gauw afgeleid door de vele HR-taken die er zijn. Waar de passie en expertise voor deze taken stopt, begint die van mij. Mijn kracht ligt in het meedenken met de opdrachtgever over praktische oplossingen voor personeelsvraagstukken, maar ook met het opzetten en implementeren van het personeelsbeleid. Dit doe ik met een bedrijfskundige kijk op de organisatie. Daarbij neem ik de visie van zowel de medewerker(s) als de werkgever mee in mijn advies. Een passend beleid opzetten en toe (laten) passen waarbij organisatiedoelstellingen daadwerkelijk worden bereikt, is mijn uitdaging.

“Uw talent + ons talent = B-Talented”

Email: evy@b-talented.nl
Telefoon: +31(0)6 27 57 51 61

Maak kennis met Jill Brouwers

HR professional

In 2017 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Human Resource Management aan de Fontys Hogeschool te Tilburg. Tijdens mijn HR studie ben ik werkzaam geweest bij B-Talented. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij een groot recreatiepark waar ik me volledig heb gericht op het recruiten van nieuwe medewerkers. Hier heb ik een volledig nieuw werving en selectie beleid opgesteld waarbij ik de koppeling heb gelegd met marketing. Ik geloof dat in de toekomst HR steeds meer marketing gericht zal zijn. Met mijn creatieve talent in combinatie met mijn HR expertise ben ik in staat om een goed werkgeversmerk voor bedrijven neer te zetten. Wil jij aan de slag met je werkgeversimago? Neem dan contact met mij op.

“Creactief + recruitment = uw employer branding”

Email: jill@b-talented.nl
Telefoon: 085 - 016 04 56