Hoe werkt B-Talented?

B-Talented is een HRM adviesburo met daadkracht. Wij zorgen ervoor dat u eindelijk een duidelijk antwoord krijgt op al uw personeelsvraagstukken. Bij B-Talented begrijpen we dat niet iedere MKB’er een afdeling personeelszaken heeft. Onze P&O professionals staan daarom voor u klaar met eerstelijns P&O oplossingen, maar zijn ook de ideale sparringpartner voor de lange termijn. 

Van eerstelijns oplossingen tot beleidsontwikkeling en inhouse P&O advies: bij B-Talented bent u aan het juiste adres. Vindt u het bijvoorbeeld fijn om een P&O adviseur op locatie in te schakelen? Voor ons geen enkel probleem. Even kwijt hoe het ook alweer zat met de wet- en regelgeving of behoefte aan vakkundige coaching? Ook dan staan wij voor u klaar! Wij hebben voor iedere ondernemer een passende oplossing. 

B-Talented neemt u werk uit handen

Het ontwikkelen en uitvoeren van een personeelsbeleid is niet uw corebusiness. Toch wilt u uw medewerkers een fijne werkplek bieden waar ze hun talent maximaal kunnen inzetten. B-Talented heeft ervaren P&O professionals die MKB-ondernemers graag wat werk uit handen nemen. Dit doen we door inventieve en pragmatische oplossingen te bieden voor uiteenlopende HR vraagstukken. 

Een talentvolle toekomst met doeltreffend HRM!

Wij brengen structuur aan in uw personeelsmanagement en zijn uw persoonlijke helpdesk voor al uw vragen omtrent personeel. Bij B-Talented zijn we er namelijk van overtuigd dat iedere ondernemer vroeg of laat te maken krijgt met personeel en een bijbehorend personeelsbeleid. Onze P&O adviseurs kunnen u op vakkundige en innovatieve wijze helpen bij het ontwikkelen én uitvoeren van uw personeelsbeleid. 

Maak kennis met Peggy Bressers

B-Talented HRM adviesburo is in 2012 opgericht door Peggy Bressers. In mijn netwerk werd ik regelmatig benaderd voor HR advies over de meest uiteenlopende onderwerpen. Uit deze behoefte van MKB-ondernemers om betaalbare professionele P&O kennis binnen handbereik te hebben is mijn onderneming ontstaan. Daar waar de opdrachtgever geen raad weet met een P&O vraagstuk, ondersteun ik deze met het bedenken van een passende oplossing voor alle partijen. Ik ben kritisch, open, direct, creatief en ga geen uitdaging uit de weg. Elke investering in uw organisatie moet bijdragen aan een zo hoog mogelijk rendement, dit geldt ook voor uw investering in personeel. Met mijn commerciële vaardigheden maak ik mijn meerwaarde voor uw bedrijf direct zichtbaar.

“Praktisch + resultaatgericht = doeltreffend HRM”

Email: peggy@b-talented.nl
Telefoon: +31(0)6 46 06 53 54

Maak kennis met Evy Ostermann

Als ondernemer word je aandacht van het ondernemen al gauw afgeleid door de vele HR-taken die er zijn. Waar de passie en expertise voor deze taken stopt, begint die van mij. Mijn kracht ligt in het meedenken met de opdrachtgever over praktische oplossingen voor personeelsvraagstukken, maar ook met het opzetten en implementeren van het personeelsbeleid. Dit doe ik met een bedrijfskundige kijk op de organisatie. Daarbij neem ik de visie van zowel de medewerker(s) als de werkgever mee in mijn advies. Een passend beleid opzetten en toe (laten) passen waarbij organisatiedoelstellingen daadwerkelijk worden bereikt, is mijn uitdaging.

“Uw talent + ons talent = B-Talented”

Email: evy@b-talented.nl
Telefoon: +31(0)6 27 57 51 61